Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

Panda Nutrition

Kesess pénzt influencerként

2021-01-28 13:55

A Panda Nutrition termékeknek a Bende Online Média Kft. a forgalmazója. Szívesen vesszük az olyan influencerek érdeklődését, akik szeretnék viszonteladni a Panda Nutrition terméket. Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Emailinfo@pandanutrition.hu

Telefon: +36(30)4516801 vagy +36(30)5077908

Influencerként hatalmas befolyásod lehet rajongóidra, barátaidra, követőidre, akik érdeklődnek a Panda Nutrition termékek iránt. Keress pénzt egyszerűen, pár kattintással!

Miért jó a követőidnek?

Mert követőid extra 10% kedvezményt kapnak az összes Panda termékből! 

Miért jó neked?

Mert minden, a kupon kódoddal történő vásárlás után plusz 10% jutalékot kapsz, amit elköltheszt Panda termékekre, vagy akár kérheted az összegyűjtött jutalék kiutalását is.

Hogyan működik?

1. Regisztrálj oldalunkon a https://pandanutrition.hu/regisztracio oldalon 

2. Jelentkezz a fenti email címen vagy telefonszámon, ahol add meg neved, telefonszámod, email címed és az instagram/facebook profilod elérhetőségét.

3. Kollegánk leellenőrzi az adataidat és beállít számodra egy egyedi kupon kódot és egy ajándék-kártyát, ahova a jutalékod érkezik. Ezeket az adatokat elküldi számodra egy email-ben.

4. Használd a kapott kupon kódot az Instagram és a Facebook oldalodon, ajánld a Panda Nutrition termékeket követőidnek.

5. A pandanutrition.hu oldalon nyomon követheted a vásárlásokat a kuponoddal, és az aktuális jutalék egyenleged is. Az egyenleged terhére vásárolhatsz Panda termékeket vagy kérheted az összeg kiutalását is. A kiutalás minimum összege 10.000 Ft.Egyszerű? Érdekel? 

A Panda legyen veletek!

töltés

TÖLTÉS