Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk

A Panda Nutrition étrend-kiegészítő webáruház

A Panda Nutrition webáruház prémium minőségű étrend-kiegészítőket forgalmaz, melyekre mégis a korrekt ár a jellemző. 

Amiben nem hiszünk: marketing hablaty és prémiumnak álcázás, hogy drágán lehessen eladni. Amiben hiszünk: hatékony összetevők nagy dózisban és korrekt ár. Célunk, hogy széles kör megengedhesse magának ezeket az életminőséget javító étrend-kiegészítőket.

2016 óta foglalkozunk étrend-kiegészítő kereskedelemmel, mára már 7000 különböző termékkel kereskedünk, így megérett a gondolat, hogy saját termékcsaládot indítsunk. Ez lett a 2019-ben indult, saját gyártású Panda Nutrition, ami prémium minőségű, de ennek ellenére megfizethető, életminőségjavító étrendkiegészítők gyüjtőhelye. 

Termékpalettánk folyamatosan bővül: vásárlóink visszajelzései és a legfrissebb kutatási eredmények alapján folyamatosan keressük az új étrend-kiegészítőket, amiket beilleszthetünk a Panda termékcsaládba.

Természetesen nem csak étrend-kiegészítő termékeinkben próbálunk minőséget adni a vásárlóinknak, hanem egy modern és átlátható webshop is a felhasználókat szolgálja, érdekes / hasznos cikkekkel és átlátható termék oldalakkal.

×
Kérlek kedveld oldalunkat!