Joint PLUS (90 kapszula)

Komplex porcerősítő 11 összetevővel.
4990 Ft
Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk

Ízületi gyulladás okozta fájdalmak enyhítésére tippek

Ízületvédő

2020. november 17.

porckopás ellen

Hogyan enyhítsük az izületi gyulladás fájdalmát?


A krónikus állapot tünetei közé tartozik a fájdalom, gyulladás, merevség és az ízületek mozgásának képtelensége. A reumás ízületi gyulladás egy autoimmun rendellenesség, amely a kezek és a lábak ízületének romlását okozza. Nincs semmiféle gyógymód az egyik artritisz esetében sem; Azonban a különböző kezelések segíthetnek az arthritis fájdalmában.

 

1. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Fontolja meg a gyógyszerek szedését. Kezdje a legegyszerűbb mellékhatásokkal rendelkező gyógyszerekkel, javasolja a MayoClinic.com. Kezdje a nem vényköteles gyógyszerekkel, mint az ibuprofen, az acetaminofen és a naproxen-nátrium. Beszélje át orvosával az erősebb vényköteles gyógyszereket, ahogy az ízületi gyulladás előrehalad. Az ízületi gyulladás kezelésére szolgáló további gyógyszerek közé tartoznak a narkotikus fájdalomcsillapítók és a kortikoszteroid injekciók. Ezeknek a gyógyszereknek a használata súlyos mellékhatásokat, köztük kábítószer-függőséget és további ízületi károsodást okozhatnak. A rheumatoid arthritises betegek immunszuppresszív gyógyszereket, például azatioprint vagy ciklosporint is kaphatnak. A szervezet reakciója más betegségek leküzdésére csökkenhet.


2. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Használjon gyömbért természetes, alternatív kezelésként az arthritis fájdalmának megállítására, javasolja a Maryland Egyetem Orvosi Központját. Igyon friss gyömbérlevet, kivonatot vagy teát az ízületi gyulladás csökkentésére. Az izületi területere masszírozzon gyömbérkivonatot a fájdalomcsökkentés érdekében. Készítsen borogatást friss gyömbérből úgy, hogy a gyömbér gyökerét először serpenyőben megpárolja. Majd hagyja kihűlni a gyömbért, és tegye rá gézre vagy rongyra, és alkalmazza az érintett ízületeire.


3. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Kérjen orvosától egyéb terápiás ajánlásokról, javasolja a MayoClinic.com-ot. Találkozzon egy fizikai terapeutaval, hogy megtanulja használni az ízületek használatát anélkül, hogy további fájdalmat okoznának. Például használjon markolóeszközöket, hogy felvehesse a tárgyakat, ha fájdalmat érez a kezében. Beszéljétek meg a gyakori mindennapi tevékenységeket, amelyek ízületi fájdalmat okoznak a terapeutájával, így új technikákat tanulhat. Vegye fontolóra egy olyan képzést, csoportos terápiát, amely az ízületi gyulladás képességét tanítja egy helyi orvosi központban.

4. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Gyakorolja a mozgást és az ízületi fájdalmak csökkentését, és nyújtsa meg a mozgástartományt. Hozzon létre egy edzéstervet az orvosával vagy a terapeutájával, kezdve egyszerű nyújtó gyakorlatokkal, és végül több érintett aerob testmozgáshoz vezet, javasolja a University of Maryland Medical Center. Állítsa le vagy csökkentse a tevékenységet, ha az ízületi fájdalom súlyos vagy ha a kényelmetlenség több mint két órával az edzés után folytatódik.
Amire szüksége lehet:
• gyógyszerek
• Gyömbérlé
• Gyömbér kivonat
• Gyömbér tea
• Friss gyömbér gyökér
• serpenyő
• Géz vagy rongy
• ezdésterv

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape logo
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Joint PLUS (90 kapszula)

Komplex porcerősítő 11 összetevővel.
4990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

×
Kérlek kedveld oldalunkat!