Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Panda Nutrition

Ízületi gyulladás okozta fájdalmak enyhítésére tippek

Ízületvédő
porckopás ellen

Hogyan enyhítsük az izületi gyulladás fájdalmát?


A krónikus állapot tünetei közé tartozik a fájdalom, gyulladás, merevség és az ízületek mozgásának képtelensége. A reumás ízületi gyulladás egy autoimmun rendellenesség, amely a kezek és a lábak ízületének romlását okozza. Nincs semmiféle gyógymód az egyik artritisz esetében sem; Azonban a különböző kezelések segíthetnek az arthritis fájdalmában.

 

1. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Fontolja meg a gyógyszerek szedését. Kezdje a legegyszerűbb mellékhatásokkal rendelkező gyógyszerekkel, javasolja a MayoClinic.com. Kezdje a nem vényköteles gyógyszerekkel, mint az ibuprofen, az acetaminofen és a naproxen-nátrium. Beszélje át orvosával az erősebb vényköteles gyógyszereket, ahogy az ízületi gyulladás előrehalad. Az ízületi gyulladás kezelésére szolgáló további gyógyszerek közé tartoznak a narkotikus fájdalomcsillapítók és a kortikoszteroid injekciók. Ezeknek a gyógyszereknek a használata súlyos mellékhatásokat, köztük kábítószer-függőséget és további ízületi károsodást okozhatnak. A rheumatoid arthritises betegek immunszuppresszív gyógyszereket, például azatioprint vagy ciklosporint is kaphatnak. A szervezet reakciója más betegségek leküzdésére csökkenhet.


2. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Használjon gyömbért természetes, alternatív kezelésként az arthritis fájdalmának megállítására, javasolja a Maryland Egyetem Orvosi Központját. Igyon friss gyömbérlevet, kivonatot vagy teát az ízületi gyulladás csökkentésére. Az izületi területere masszírozzon gyömbérkivonatot a fájdalomcsökkentés érdekében. Készítsen borogatást friss gyömbérből úgy, hogy a gyömbér gyökerét először serpenyőben megpárolja. Majd hagyja kihűlni a gyömbért, és tegye rá gézre vagy rongyra, és alkalmazza az érintett ízületeire.


3. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Kérjen orvosától egyéb terápiás ajánlásokról, javasolja a MayoClinic.com-ot. Találkozzon egy fizikai terapeutaval, hogy megtanulja használni az ízületek használatát anélkül, hogy további fájdalmat okoznának. Például használjon markolóeszközöket, hogy felvehesse a tárgyakat, ha fájdalmat érez a kezében. Beszéljétek meg a gyakori mindennapi tevékenységeket, amelyek ízületi fájdalmat okoznak a terapeutájával, így új technikákat tanulhat. Vegye fontolóra egy olyan képzést, csoportos terápiát, amely az ízületi gyulladás képességét tanítja egy helyi orvosi központban.

4. lépés az ízületi fájdalmak enyhítésére


Gyakorolja a mozgást és az ízületi fájdalmak csökkentését, és nyújtsa meg a mozgástartományt. Hozzon létre egy edzéstervet az orvosával vagy a terapeutájával, kezdve egyszerű nyújtó gyakorlatokkal, és végül több érintett aerob testmozgáshoz vezet, javasolja a University of Maryland Medical Center. Állítsa le vagy csökkentse a tevékenységet, ha az ízületi fájdalom súlyos vagy ha a kényelmetlenség több mint két órával az edzés után folytatódik.
Amire szüksége lehet:
• Kurkuma étrend-kiegészítők
• Gyömbérlé
• Gyömbér kivonat
• Gyömbér tea
• Friss gyömbér gyökér
• serpenyő
• Géz vagy rongy
• ezdésterv

Hozzászólások

Új hozzászólás

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS