Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Panda Nutrition

Külföldi piacok felé is terjeszkedik a magyar Panda Nutrition

Szépségápolás
kulfoldi terjeszkedes

A magyar tulajdonú, Panda Nutrition étrend-kiegészítő termékcsaládot is forgalmazó Bende Online Media Kft külföldi piacok felé is nyit. Az itthoni növekvő lefedettség mellett a cég 6 másik országban is elindította az értékesítést. A magyar gazdaság szempontjából különösen értékes ha egy vállalkozás külföld felé nyit, mert ezzel is javítja a nettó export-import arányt, azaz a külkereskedelmi egyenleget.

A román engedélyeztetési folyamat már lezárult és egy kizárólagos román forgalmazón keresztül már számos boltban elérhető a határon túl is a Panda termékportfolió. A dolog szépsége, hogy míg itthon csak notifikációs azaz, bejelentési kötelezettség van, addig a román piacon sokkal szigorúbb feltételeknek kell megfelelni, amiknek elsőre eleget is tett a cég. A gyártó hely tanúsítványai (ISO 22000, ISO 9001, GMP, HACCP) mellett szükséges a beszállító alapanyagainak minőségi bizonyítványa, a műanyag dobozok tanúsítványai vagy éppen a termékek részletes COC papírjai.

A román viszonteladói vonal beindulása mellett 5 másik országban is elindult az engedélyeztetési folyamat olyan nagyobb piacokon, mint a német vagy éppen a kisebb, de annál egzotikusabb egyiptomi, tanzániai, dubaji és katari célpiacokon.

Különösen fontos, hogy minél több kis, magyar tulajdonú cég tudjon termelni exportra ezzel is erősítve az ország helyzetét a nemzetközi kereskedelmi láncokban és itthoni tőkéből, hazai munkahelyeket hozzon létre.

A Panda Nutrition termékei magyarországi gyárban készülnek magas színvonalon. A termékek biztonságosak és megbízhatóak. Ezt számos minőségi tanúsítvány és gyártási eljárás támasztja alá:

  • Minőségirányítási rendszer, mely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.
  • Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer, mely megfelel az ISO 22000:2005 szabvány követelményeinek
  • Az EudraLex Volume IV. EU Guidelines to Good Manufacturing Practice előírásainak megfelelő GMP rendszer.
  • Hungarian Codex Alimentarius 2-1 /1969 (HACCP)

Hozzászólások

Új hozzászólás

  Kapcsolódó termékek

  töltés

  TÖLTÉS