Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Panda Nutrition

Néhány ok, hogy miért válaszd a leggingst sportoláshoz (is)

Néhány ok, hogy miért válaszd a leggingst sportoláshoz (is)

A megfelelő sportruha kiválasztása során van néhány fontos szempont, amelyet érdemes figyelembe venni, ezek többek között: kényelem, tartósság, rugalmasság, megfelelő anyagvastagság. Nem meglepő, hogy mindezeket mérlegelve az egyik legkedveltebb ruhadarab már hosszú évek óta a leggings.

Vegyük sorra miért is vált az elmúlt években a női gardróbok alapdarabjává, vagyis melyek a jó leggings legfőbb ismérvei:

 1. Nem csúszkál

Nincs bosszantóbb annál, ha sportolás közben folyamatosan igazgatni kell a ruhát. A jó leggings – anyagának és a magasított derékrésznek köszönhetően – a helyén marad, teljesen mindegy, hogy guggolást végzel, futsz vagy jógázol. Nem kell attól tartanod, hogy kivillan az alsóneműd, vagy minden mozdulat után meg kell állnod megigazítani a nadrágodat.

 1. Olyan érzés, mintha a második bőröd lenne

Biztosan hallottad és tapasztaltad már, hogy az ember akkor érzi magát a legszabadabbnak, ha meztelen. Nincsen nagyobb dicséret egy ruhadarab számára annál, amikor azt mondjuk, olyan, mintha semmi nem lenne rajtam. A leggingsek esetében ez hatványozottan igaz. A második bőr érzés annyit jelent, hogy amellett, hogy tökéletesen testhezsimuló, éppen annyira rugalmas, hogy bármilyen mozgás a teljes szabadság érzésével végezhető benne, úgy, hogy közben egyáltalán nem csúszkál a testen. Bőrbarát anyagból készül, mely tökéletesen szellőzik, jó hővezető és nem okoz semmiféle irritációt.

 1. Tökéletesen illeszkedik

Pont annyira feszes és „szoros”, ami még kényelmes és szép, nem korlátozza a testet semmilyen mozdulatában és nem idéz elő „muffin top” effektust. Így hívják az angol szlengben a nők deréktáján kialakult párnácskáit, amelyek testhezsimuló nadrág viselése esetén még hangsúlyosabbá válhatnak.

 1. Tartós

A megfelelő minőségű anyagból készült leggingsek sokáig megmaradnak eredeti állapotukban. A tartósság feltétele a jó anyag és az erős varrás mellett a megfelelő kezelés. Kiemelten fontos, hogy az utasításoknak megfelelően tisztítsd, lehetőleg kézzel vagy, maximum 30 fokon mosd és soha ne tedd ki hőhatásnak.

 1. Stílusos

A fekete leggingsek soha nem mennek ki a divatból, rendkívül népszerűek, mert mindenhez passzolnak és mint tudjuk, a fekete szín slankít. A feketén túl is van azonban élet, sőt ott kezdődik igazán. 😊 Ne félj a színektől, mintáktól, elképesztő a választék és garantáltan feldobja a kedvedet egy stílusodhoz illő vidám, színes darab. Ma már csak a képzelet szab határt és a bátorságod. TIPP: Redbunny leggings

 1. Edzőtermen kívül is kellemes viselet

A leggings rendkívül sokoldalú, viseld bátran az edzőtermen kívül is. Tökéletes választás akár egy laza családi összejövetelre, kirándulásra vagy otthoni kuckózásra. Egyre viszont figyelj: semmiképp ne legyen áttetsző.

 1. Motivál

A magas derekú leggingsek rendkívül nőies alakot biztosítanak, kiemelik a csípőt, miközben formálják a derékrészt, így edzés közben is csinosnak érezheted magad.

Összességében elmondhatjuk, hogy a leggings tényleg egy nagyon hasznos alapdarabja lehet a ruhatárunknak, így érdemes 1-2 darabot beszerezni, mert nem csak sportoláshoz, hanem egyéb szabadidős tevékenységhez is tökéletes választás lehet. Az pedig alapvető tévhit, hogy a legdrágább a legjobb választás, nem is lehetne erre jobb bizonyíték annál, hogy az utóbbi években az átlagára kevesebb, mint a felére esett vissza világviszonylatban a 2014-es adatokhoz képest. Rendkívül széles a választék mind anyagban, mind színekben már itthoni viszonylatban is, így tényleg mindenki megtalálhatja a saját stílusához és igényeihez legjobban illő darabot.

Most a REDBUNNY oldalán PANDA10 kuponkóddal ráadásul még 10% kedvezményben is részesülhetsz!

Nézz szét a shopjukban és kövesd őket a közösségi oldalakon is:

https://www.redbunny.hu/

https://www.facebook.com/redbunnyhungary

https://www.instagram.com/redbunny.hu/

 

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
  töltés

  TÖLTÉS