Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Panda Nutrition

Pyruvat + CLA és HCA500 tesztelés eredményei

Zsírégető
nagy fogyás

A Panda táboron belül páran kiemelkedő eredményeket értek el. Rájuk büszkék vagyunk és példaként állhatnak az életmódot váltani tervező egészségtudatos emberek előtt. Nő fronton Krausz Eszter érte el az egyik legkiemelkedőbb eredményeket. 7 hónap alatt 30 kg-ot dobott le és mindezt minimális mozgással. Amit megreformált az az étkezése és emellé bevetette a teljes Panda Nutrition nehéztüzérséget a HCA500-at, Pyruvat + CLA-t és a Day Burnt is, hogy a bőre feszes maradjon Collagen C-t fogyasztott. Mindezek azonban közel sem eredményeztek volna ilyen eredményeket, ha nincsen meg az akaraterő, önmegtartóztatás és kitartás. Eszter az étrend-kiegészítők mellett elhagyta az este 6 utáni étkezést, kiiktatta az étkezéseiből az édességeket, csokikat, fehér kenyeret és tésztákat. Leírni egyszerűnek tűnik, de tartósan kivitelezni nem az. Mi a megoldás kulcsa azt az emberek 80%-a tudja, de következetesen és egzaktul kivitelezni kevesebb, mint 5%-a képes. Lehet étrendeket vásárolni, meg programokra feliratkozni de semmit sem fognak érni, ha nincs meg az elhatározás és a következetes végrehajtás. Ezek nélkül a minta étrendeket a kukába lehet vágni, mert az különbözteti meg a sikeres diétázókat és egészségesen táplálkozókat, azoktól akik el vannak hízva és bérletük van a gyorséttermekben, hogy megvan bennük a dedikáltság.

nagy fogyás

A mindenki a saját sorsa kovácsa mondás lefordítható az egészséges táplálkozásra is, mindenki a saját teste szobrásza. Ha valaki sikeres csak magának köszönheti, ha valaki sikertelenül próbál egészségesebb életmódra és testre váltani azt is csak (egyes esetekben a főleg szó a helytálló) magának köszönheti. Van akinek a biológiai adottságai miatt könnyebben megy, másoknak nehezebben és emelkedőn kell versenyezniük, ezt extra kitartással és elhivatottsággal kompenzálni lehet.

Másik példaképként állítható Panda életmódváltónk Csiga Zsolt, egy év alatt 18 kg-tól szabadult meg. Korábban a sport és a mozgás nem volt az élete szerves része, de 40 felett elhatározta, hogy változtatni szeretne. Az ő példája mutatja, hogy sose késő elkezdeni. Elhatározta hogy egészségesebb testben szeretne élni és víziója, hogy 100 évet éljen. (saját szavai) Ő inkább a mozgásra helyezte a hangsúlyt, de a bevitt tápanyag esetében számolta a kalóriákat és még családi napokon vagy Karácsonykor is a kitűzött cél lebegett a szeme előtt, hogy megreformálja az életmódját, javítsa az önértékelését és egy egészségesebb életet éljen. Mozgás esetében épp egy 100 napos kihívásban van, amiről rendszeresen posztol videókat a Panda Nutrition zárt Facebook csoportjában: Egészséges életmód, diéta és vitamin fórum. Abszolút antisportemberként kezdett de egyre jobba kezdi beszippantani a street workout világa és ez a hasznos hobbi a testét is elkezdte átalakítani. Egy átlagos férfi fizikailag 25 évesen van topon és onnan kezd el lefelé menni, először szép lassan majd exponenciálisan, ezzel szemben Zsolt 40 felett jobb formában van, mint valaha.

diéta - nagy fogyás

Neked mi a kifogásod? Nekik nem volt kifogás csak elhivatottság!

Egyik legnagyobb Panda fogyás Kiss Norbi nevéhez füződik. Előtte: 151 kg utána: 108 kg. Eredmény: -43 kg. Trükk: önfegyelem, minimális mozgás és Pyruvat+CLA Slimfit és HCA500. Gratulálunk Kiss Norbinak a szép eredményekhez! Eredmények mellé felsorolható, hogy nagyban csökkent a vérnyomása, sokkal jobban bírja a fizikai terhelést és nem fullad ha fel kell menni a másodikra.

pyruvat fogyás

A termékeink rendszeresen odaadjuk influencereknek, hogy tesztelhessék. Róluk elmondható, hogy már alapból jó formában vannak és csak az utolsó simításokat szeretnék elvégezni a nyári formán. Az egyik legelhivatottabb tesztelőnk Ónodi Klaudia Alexandra. A szavaival élve:

"Szuperul bevált idáig a csomag, a fogyott súlyt megtartom és nem ingadozik, pedig még a felénél tartok, Nem csak a mérleg veszi észre a változást hanem környezetem is. 5,5kgot sikerült fogynom. Mellette edzés és egészséges táplálkozással. 73,5 kg volt az előtte állapot és 67,5 kg a jelenlegi de még további 5 kg gond nélkül össze fog jönni.
Annyiban szerencsés vagyok, hogy ezek a kilók gyorsan feljött kilók voltak csak. Így megtartani a súlyom könyebb lesz. De a tabik nélkül nem tudtam volna ilyen gyorsan visszajönni az eredeti súlyomra mert csak 1-2kiló sikerült de az is ingadozva…
Szóval nagyon boldog vagyok!"

nagy fogyás

Másik legalább 15 kg-ot fogyó vásárlónk Szabados István, aki 2 hónap alatt dobta le ezt a súlyt.

„A feleségem rendelt 2021.febuár 8-án Dieta Bonus Pak-ot amit végül babázás miatt nem használt fel hanem én kezdtem el 2021.december 23-án a szedését a diéta mellé. Most tartok 15 kilogrammnál. A titok heti 2-3-szori testmozgás és visszafogottabb táplálkozás, kerülöm a túlevést, a HCA, Pyruvat+CLA és a Day Burn mellé.”

Büszkék vagyunk mindannyiukra. Ne feledd van egy folyamatosan futó akciónk is:

Ha dokumentálod az eredményeid, amit később fel is használhatunk és legalább 20 kg fogyást tudsz bemutatni akkor ajándékot kapsz! Küldd be nekünk az előtte/utána fotóidat, amin látszódik a fogyásod és küldünk Neked még egy adagot a legutóbb rendelt zsírégetőidből. Természetesen ajándékba:)

Ha legalább 30 kg-ot tudsz felmutatni, akkor meg is duplázzuk. A Panda legyen Veletek!

Itt tudsz körbenézni ha szeretnéd megtámogatni a diétádat:

https://pandanutrition.hu/zsiregeto

Hozzászólások

Új hozzászólás

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS