Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Panda Nutrition

Panda Nutrition étrend-kiegészítő kisokos – mi mire való?

panda nutrition etrend-kiegeszitok es vitaminok

A 2019-es indulás óta az étrend-kiegészítőink sora már 16 tagúra bővült így elengedhetetlenné volt, hogy a különböző termékeket egy cikkben összegezzük, melyik kinek ajánlott és kinek nem. Kendőzetlenül kitérünk arra is melyik termék kinek nem való. A kollagént például egy 15 évesnek teljesen felesleges szednie,mert a szervezete kollagén ellátottsága így is maximális, akárcsak a Protein ONE-t sem ajánljuk egy 60 éves, teljesen inakítv életet élőnek, mert a használata legalább minimális testmozgást igényel, ha nem csak az ízét szeretnénk élvezni.

Üzletpolitikánk, hogy minden termékünk esetében törekszünk rá, hogy:

1, Egyedi összetevőt tartalmazzon.

2, Kiemelkedően sokrétű és komplex legyen.

3, Amennyiben egykomponensű akkor kiemelkedően nagy dózis jusson minden kapszulába.

4, Csakis kutatásokkal alátámasztottan hatékony összetevőkkel dolgozunk.

A Panda Nutrition története a Collagen C [hyaluronsavval] kapszulákkal indult el. A legtöbb piacon kapható kollagénnel ellentétben a Panda Nutrition kollagén kapszulája tartalmaz hozzáadott C-vitamint, ami szükséges a test egészséges kollagén szintjének fenntartásához és hialuronsavat, ami szintén kedvező hatással van a bőrre. A Panda kollagén kapszulák előnye a porokkal szemben, hogy a kapszula a héjának köszönhetően nem egyből a gyomorban szívódik fel, mint a porok, hanem csak a belekben, ezáltal jobban hasznosul. Szintén fontos jellemzője, hogy marhakollagénről beszélünk, ami az egyik legjobb minőségű kollagén és nincsen kellemetlen szaga, mint a halkollagénnek, másik pozitívum pedig, hogy hidrolizált vagyis előemésztett kollagén peptidekről van szó. Ha nem lenne előemésztve akkor a szervezet sem tudná hasznosítani, csak diszkomfort érzést tapasztalnánk a fogyasztása után.

panda nutrition collagen c

A sorban a második és harmadik termék az Ashwagandha MAX és az Arginin + Citrullin por voltak. Az Ashwagandha MAX nagy dózisban tartalmaz indiai ginzenget, azaz ashwagandhat, mely segít a szervezet stressztűrő képességét javítani. Az Arginin + Citrullin 5050 pedig egy edzés előtti serkentő, mely megnöveli a vér NO-szintjét és ezáltal ellazítja az erek falát és segíti az edzést, azáltal, hogy több oxigén eljutását teszi lehetővé az izmokba. Az Ashwagandha MAX bevezetésére indítottuk az első faültetéses akciónkat, mely során minden eladott Ashwagandha MAX után elültettünk egy fát a MyForest alapítvány közremüködésével.

ashwagandha kapszula

Sorban a negyedik termékünk a Tribulus 3G volt, mely termék elsősorban férfiaknak szól, hiszen egy természetes tesztoszteron fokozó. A tabletták hatóanyaga 40% szaponin tartalmú királydinnye kivonat, mely 1500 mgonként van tablettázva. A tabletta mérete ideális, mert nem túl nagy, mint a lenyelhetetlen 2000 és 2500 mg verziók de a két szemes adagoknak hála kellő mennyiség kerül be a szervezetbe egy adaggal. A tribulust évszázadok óta alkalmazzák a népgyógyászatban vitalizáló hatása miatt.

tribulus terrestris kiralydinnye tabletta

Az első 4 termék után az újabb táplálék-kiegészítők futószalagon, szinte havonta érkeztek. Vitaminokból is egy szélesebb portfoliót építettünk, mely a Vitamin C + D-vel kezdődött. A Vitamin C + D, tartalmaz nagyobb mennyiségben C-vitamint, 500 mg-ot, ami a napi ajánlott bevitel 625%-a. A C-vitamin azaz az aszkorbinsav egy erős antioxidáns és immunerősítő hatású vitamin. A tabletták a C-vitamin mellett tartalmaznak 25 mcg D-vitamint, ami a napi ajánlott mennyiség ötszöröse.

A Vitamin C + D alapból kiindulva létrehoztuk az Immun Fortet mely elsődleges célja az immunrendszer optimális állapotban tartása. Az immunerősítő étrend-kiegészítő alapja a C-vitamin és a D-vitamin de azt 13 másik összetevővel tuningoltuk meg, így a E-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, folsav, A-vitamin, zöld tea kivonat, gyömbér, Panax ginseng, kurkuma, vas, cink, szelén is helyet kapott a kapszulákban. Ha lehet választani akkor talán erre a termékünkre vagyunk a legbüszkébbek.

vitamin c+d

A vitaminjaink sorát a Multivitamin13 és a Vitaminocskák vitamin rágótablettával folytattuk. A Multivitamin13 egy komplex vitamin készítmény hozzáadott ásványi anyagokkal. Egész pontosan 13 különböző vitamin és 11 ásványi anyag kapott helyett minden szemben. A Vitaminocskák rágótabletta egy 4 éves kortól adható málna ízű rágótabletta, mely szintén 12 vitamin és 5 ásványi anyagot tartalmaz.

A-vitamin készítmények mellett a gyógynövény alapanyagú kapszulákban is hiszünk, mert hatásmechanizmusuk széleskörűen dokumentált és kutatásokkal alátámasztott. Az Ashwagandha MAX és a Tribulus 3G mellett még két gyógynövény alapú táplálék-kiegészítőnk van: a többféle ginzenget tartalmazó és B12 vitaminnal megturbózott Ginseng Complex és a nagy dózisban kurkumint tartalmazó Curcuma FLEX.

ginzeng és ashwagandha

A Ginseng COMPLEX ajánlható szélsőséges szellemi terheltségnek kitett személyeknek, akik fokozott pszichikai kihívásoknak és stressznek vannak kitéve. A többféle ginzenget tartalmazó kapszulák segítséget nyújthatnak vizsgaidőszak, érettségi előtt álló fiataloknak, szellemi munkát vagy alkotó tevékenységet végző embereknek és fokozott stresszben élőknek. A hozzáadott B12 vitamint az idegrendszer vitaminjának is hívják, mert nagyban képes támogatni az idegrendszer optimális müködését.

A Curcuma FLEX 250 mg kurkumát tartalmazó étrend-kiegészítő, melyből napi 1 kapszula is elegendő, így a 100 szemes kiszerelés több, mint 3 havi adagot tartalmaz. A kurkuma hatóanyaga a kurkumin, melyet elsősorban ízületi gyulladások esetén szoktak szedni.

Az Immun Forte mellett a másik büszkeségünk a Joint PLUS, ami szintén egy meglehetősen komplex porcerősítő termék 11 különböző összetevővel, mint glükozamin, kondroitin, MSM, kollagén, hialuronsav, kurkuma, bromelain, magnézium, cink, D3-vitamin és C-vitamin. A porcok kopása és az egyre gyakrabban és intenzívebben tapasztalható ízületi fájdalmak sajnos a korral együtt járnak, de a jelentkezésük ideje kitolható és intenzitása csökkenthető.

joint plus porcerosito

Vásárlóink zöme nő/hölgy/lány (mindenki válassza ki melyiket preferálja), ezért a kollagén mellett a diétás készítményekre is nagy hangsúlyt fektetünk. A legfelkapottabb zsírégetőnk a Pyruvat + CLA SlimFit, ami egy kétkomponensű súlykontroll formula. A pyruvat egy felkapott termék, nagy igénnyel de nagyon kevés gyártó vette fel a kínálatába, így kötelességünknek éreztük, hogy korrekt áron a vásárlóinknak elérhetővé tegyük. De mivel nem vagyunk híve a másoknál is kapható készítmények Panda köntösbe bújtatásának ezért feldobtuk a készítményt CLA-val, mely hasonló hatásmechanizmussal működik, mint a pyruvat és egymással képesek szinergia hatásba lépni, és egymás erejét felerősíteni. A Google rákeresések alapján (aminél kevés jobb eszköz van egyes piaci folyamatok mérésére és igények meghatározására) ez a 2 diéta támogató komponens a legkeresettebbek között van jelenleg az országban.

A Pyruvat és CLA mellett a HCA összetevőről találtuk a legkedvezőbb kutatási eredményeket és erről kaptuk közösségi média felületeinken a legpozitívabb véleményeket. Ennek folyománya lett a HCA500, ami egy nagy dózisú hidroxi-citromsav készítmény, mely támogathatja a diétás célkitűzéseket. A hidroxi-citromsav a Garcinia Cambogia gyümölcs héjában található vegyület melynek a hatásait először a gyümölcs rendszeres fogyasztóin figyelték meg.

A harmadik diétás készítményünk a Day Burn, melynek az ára a legkedvezőbb a 3 termék közül és ez a legkomplexebb is egyben, miután 6 különböző összetevő került be minden kapszulába. A 6 testsúly kontroll összetevő a következő: glükomannán, cayenne bors, koffein, keserű narancs por, zöld kávé por és acetil l-karnitin.

day burn zsiregeto

Nem igazi táplálék-kiegészítő gyártó az a cég, aminek nincsen saját fehérjéje. Ez ellen tettünk is 2020 év végén és piacra dobtuk a Protein ONE fehérje porunkat. Ragaszkodtunk hozzá, hogy ne egy 1234. WPI fehérjével rukkoljunk elő, mert azok nem mi lennénk. A prémium minőségű, alap WPI fehérje port megturbóztuk laktáz enzimmel, hogy laktózérzékenyek is fogyaszthassák, B6-vitaminnal, hogy segítse az izmokba való beépülést és rostokkal, hogy jóllakottság érzést adjon és segítse az emésztést. A végeredmény így a fehérjénk esetében is egyedi lett.

protein one laktozmentes feherje

Sorban a legfrissebb termékünk az április végén debütáló Eye PRO szemvitamin. Az Eye PRO szemvitamin alapja a nagy dózisú lutein (25 mg), mely mellé társítottunk még B2-vitamint, C-vitamint és E-vitamint illetve ásványi anyagokat, mint cink, réz, szelén. Az Eye PRO-t elsősorban azoknak ajánljuk, akik sokat dolgoznak monitor előtt, használnak okos eszközöket vagy gyakran tapasztalják, hogy estére elfárad a szemük és akár be is pirosodik/kiszárad.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS