Multivitamin 13 (30 kapszula)

Multivitamin készítmény 13 vitamin és 11 ásványi anyag felhasználásával.
1990 Ft

Relax MAX Pak

3 db Ashwagandha MAX szorongásoldó mellé adunk ajándékba egy negyedik dobozt.
17959 Ft
13470 Ft

Tribulus Terrestris 3G [királydinnye] (120 tabletta)

Adagonként 3000 mg Tribulus Terrestris (királydinnye) tartalmú gyógynövény készítmény.
4490 Ft

Ashwagandha MAX (100 kapszula)

Bizonyítottan agyserkentő és nyugtató hatású szuperélelmiszer
4490 Ft
Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk

Hogyan zajlik a termékfejlesztés a Panda Nutrition-nél?


2020. július 14.

etrend-kiegeszito fejlesztes

Étrend-kiegészítőket árulni felelősség… Nagy felelősség. A kapszulákat a vásárlók beviszik a szervezetükbe és ettől hatást várnak, megtisztelnek bennünket a bizalmukkal és nem tehetjük meg, hogy ezzel visszaélünk. Sokan kérdeztétek, hogyan is zajlik nálunk a termékek tervezése és gyártása. Ebbe szeretnénk kis betekintést engedni és megosztani veletek néhány kulisszatitkot.

Gyártás

Mindennek az alapja, hogy az általunk megálmodott és kifejlesztett receptúrát olyan gyárban gyártatjuk ami megfelel minden minőségi követelménynek. Több mint 10 gyártóval tárgyaltunk, míg végül kiválasztottuk a legmegfelelőbbet. Az ár csak sokadlagos szempont volt, valljuk inkább kisebb árrésért dolgozzunk, de maximális biztonsággal tudjuk az étrend-kiegészítőinket ajánlani. Olyan termékek legyenek végeredményben, amit a saját családunk is szed. Lássuk a száraz tényeket a gyárról, ahol készülnek a Panda Nutition termékek, nélkülözve a marketing bullshitet:

  • Minőségirányítási rendszer, mely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.
  • Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer, mely megfelel az ISO 22000:2005 szabvány követelményeinek
  • Az EudraLex Volume IV. EU Guidelines to Good Manufacturing Practice előírásainak megfelelő GMP rendszer.
  • Hungarian Codex Alimentarius 2-1 /1969 (HACCP)
  • Természetesen Magyarországon gyártatunk sok más étrend-kiegészítő forgalmazóval szemben. Fontosnak tartjuk, hogy magyar tulajdonosoknak fizessünk és magyar munkavállalók bérét gazdálkodják ki ebből. Gyártathatnánk olcsóbban Kínában vagy akár Indiában de ez az opció nálunk nem jöhetett szóba.

Ez jó kiinduló alap, vagyis amit megálmodunk azt képesek maximális színvonalon legyártani. Nah de nézzük, hogy is néz ki a receptúra megalkotása, a profi kivitelezés semmit sem ér, ha a terv gyenge.

Étrend-kiegészítő tervezés

Az igényfelmérés folyamatos vásárlóink körében, vagyis, mind a telefonos megkeresések, e-mailes kapcsolattartás során felmerült javaslatokat és a közösségi médiás feedbackeket is összegezzük és elemezzük. Ez alapján születik meg az irányvonal, amit megpróbálunk minél komplexebben összetevőkre és hatóanyagokra bontani. Például az Immun Forte esetében erős igény volt, egy immunrendszer erősítő termékre. Ezt követte egy intenzív kutatómunka, ahol több száz cikk, szakmai anyag áttanulmányozása után született meg az a 15 összetevő, amik szinergiahatásba lépve képesek a kívánt hatást elérni.

Mindig törekszünk rá, hogy egyedit alkossunk, ne egy szazadik echinacea alapú cseppet vagy egyéb tucatterméket hozzunk létre. Az átolvasott kutatási eredmények és tanulmányokat csak minőségi oldalakról veszünk figyelembe, legalább 10 forrással alátámasztott hatóanyagot engedünk be a receptúrába. Például az Immun Forte esetében ezek a hatóanyagok mentek át a rostán: C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, folsav, A-vitamin, zöld tea kivonat, gyömbér, Panax ginseng, kurkuma, vas, cink, szelén. Ezek hatását egymástól függetlenül számos kutatás alátámasztja. De például az aranygyökér és az ázsiai gázló hatásait vizsgáló kutatások ellentmondásosak, így ezeket nem tettük be a mixbe. A receptúra megalkotásra jellemzőbb a Panda Nutrition termékek esetében a konzervativizmus, mint a megalapozatlan kisérletezgetés, ezért is lett a receptúra zöme vitamin és ásványi anyag, kiegészítve a legmegalapozottabb gyógynövényekkel.

Véleményezés

Miután a receptúra kialakításra került ezt véleményeztetjük a gyár termékfejlesztőivel és egészségügyi szakemberekkel. Sport célú étrend-kiegészítők esetében edzőkkel is konzultálunk és nem ritkán még a gyártás előtt módosítunk a visszaérkező javaslatok alapján.

Tesztelés

Gyártani 1000+ doboz mennyiségben gazdaságos, így még a sorozatgyártás beindulása előtt kapunk mintákat a gyártól és egy utolsó körös ellenőrzésnek vetjük alá. Tribulus esetében például a túl nagy, szinte lenyelhetetlen méretű tabletta volt, ami miatt újra kellett az utolsó pillanatban tervezni. De például tervben volt tribulus porunk is, ami az ihatatlan keserű íz miatt került elvetésre, így maradtunk végül az arany középút 1500 mg tablettáknál, amiből végül 2 tabletta lett a napi ajánlott adag. Tervezés alatt van például fehérjés zabpelyhünk is, ahol szintén a második körös mintánál tartunk és párhuzamosan 3 ízben tesztelünk. Szóval ez az utolsó mozzanat sem kevésbé fontos, mint a többi, olyan mint egy szobrásznál az utolsó simítások.

Beérkezés után

És természetesen csak ezután jön a java. Miután beérkezett több ezer doboz már csak meg kell találni azt a pár ezer embert, akinek pont erre van szükségeJ

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape logo
Vásároljon ma akár 4489Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Vitamin C + D (90 tabletta)

Nagy dózisú C és D vitamin komplex az immunrendszer egészségéért.
2490 Ft

Arginin + Citrullin 5050 (300 gramm)

Edzés előtti teljesítmény fokozó formula mangó ízben.
5990 Ft

Vitaminocskák (30 rágótabletta)

Multivitamin rágótabletta gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
2490 Ft

Ashwagandha MAX (100 kapszula)

Bizonyítottan agyserkentő és nyugtató hatású szuperélelmiszer
4490 Ft

WMN LVL UP Pak

2 doboz Collagen C-t, 1 doboz Pyruvat + CLA-t és 1 Ashwagandha MAX-ot tartalmazó csomag.
20460 Ft
17990 Ft

Relax MAX Pak

3 db Ashwagandha MAX szorongásoldó mellé adunk ajándékba egy negyedik dobozt.
17959 Ft
13470 Ft

HCA 500 (60 kapszula)

A HCA egy diéta támogató étrend-kiegészítő, kapszulánként 300 mg hidroxi citromsav tartalo...
4490 Ft

Immun Forte (60 tabletta)

15 komponensű immunrendszer-erősítő étrend-kiegészítő.
4490 Ft

Tribulus Terrestris 3G [királydinnye] (120 tabletta)

Adagonként 3000 mg Tribulus Terrestris (királydinnye) tartalmú gyógynövény készítmény.
4490 Ft

Collagen C [kollagén + hialuronsav] (100 kapszula)

Prémium minőségű kollagén, C-vitaminnal és hialuronsavval
3990 Ft

Ginseng Complex (100 kapszula)

Adagonként kétféle ginzenget is tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. 400 mg Panax Ginsen...
3990 Ft

Day Burn (60 kapszula)

Nappali komplex zsírégető formula
2990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

×
Kérlek kedveld oldalunkat!