Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Panda Nutrition

Minden eladott Collagen C után ültetünk egy fát

fa ültetés kollagén

Ültess Te is egy fát Collagen C vásárlással!

MINDEN eladott Panda Nutrition Collagen C után 510 forintot, azaz egy fa ültetésének az árát ADAKOZZUK a MyForrest alapítványnak. Az akció végén beszámolunk pontosan hány fát ültettünk hála Nektek és fotót is közlünk majd az ültetett fákról.
Nem ennyivel drágább lesz a Panda Collagen, hanem ezeket a fákat a profitunkból fizetjük ki. Hisszük, hogy azáltal, hogy sikeres a cégünk felelősséggel tartozunk a környezetünkért és teszünk érte, mert ez a közös felelősségünk.

Akció időtartama: 2020 január és február, tehát minden január és február hónapban eladott doboz Collagenre igaz lesz, hogy egy fa kerül ültetésre utánna.

Oszd meg a cikkünket, ha érdemesnek találod rá, hogy minél többen értesüljenek róla! Már egy elültetett fával tudsz tenni a környezetedért, hiszen az onnantól évtizedekig oxigént fog termelni. Ha lakásban laksz akkor is tudsz tenni a fásításért adakozással és hasonló akciókkal.

Ha az akciónk során az ültetendő fák száma nem éri el a 200 darabot, akkor kipótoljuk, vagyis vállaljuk, hogy legalább 200 fát el fogunk ültetni, de bízunk benne, hogy ennél magasabb számról be tudunk majd számolni a végén!

Érdekesség

Egy 50 éves fa egész élete során annyi oxigént termel, amennyit egy ember két év alatt lélegez be. Azaz egy 40 éves személy eddigi életéhez szükséges oxigént 20 darab ilyen fa biztosította. Mindeközben ugyanezen 50 éves fa annyi szén-dioxidot vett fel eddigi élete során, amennyit egy kis fogyasztású autó 1500 km alatt bocsátott ki

Minden földi lakosra számítva fejenként nagyjából 200 fát kell ültetni ahhoz, hogy megduplázzuk a jelenlegi erdők méretét, és így visszanyerjük az 1700-1800-as évek korára jellemző erdőknek legalább a kétharmadát.
A jelenlegi erdőállomány az akkorinak nagyjából a harmada.

Az fák és erdők oxigént termelnek, felhasználják a légköri széndioxidot, mérséklik a klímaváltozás hatását, megfogják a talajt és a vizet mérsékelve az eróziót, élőhelyet biztosítanak számos fajnak, mikroklímát alakítanak ki, kikapcsolódást nyújtanak és ezek mellett még rengeteg pozitív hatásuk van.
A kibocsátott üvegházhatású gázok 15%-a az erdőirtás miatt jön létre. Az erdők újratelepítése egy hatékony módja a CO2 légkörből való kivonásának, a klímaváltozás elleni védekezésnek és a felmelegedés lassításának. Nem csak a jövőbeni széndioxid kibocsátás mérséklése a kihívás, hanem a széndioxid kivonása is a légkörből. A fák és az esőerdők az oxigénellátást is biztosítják. Az erdők újratelepítése hozzájárul az ENSZ által meghatározott Fenntartható Fejlődési Célokhoz (SDGs) is.
Akinek van rá lehetősége, az saját kertjébe is ültethet fát, akinek nincs, az kapcsolódhat különböző faültetés programokhoz, akciókhoz, amilyenek időnként hazánkban is szoktak lenni.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS