Collagen C [kollagén + hialuronsav] (100 kapszula)

Prémium minőségű kollagén, C-vitaminnal és hialuronsavval
4990 Ft
3990 Ft
Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk

10 érdekesség a hialuronsavról

Szépségápolás

2019. november 20.

hialuronsav vízmegkötő

A hialuronsav hasonló hatású, mint a kollagén I. típusa, vagyis segít a bőr feszesen tartásában, de sok jellemzőjében nagyon más.

 •        A hialuronsav nem hidratál, nem termel vizet sőt a hialuronsav egy vízmegkötő, vagyis Saját tömegének akár ezerszeresét is képes a vízből magába zárni, így a bőrben tartani a nedvességet, de a hialuronsav nem termel vizet.
 •        A hialuronsav egy óriásmolekula, ez a képlete: (C14H21NO11)n vagyis 47 atomból épül fel.hialuronsav képlete
 •        A bőrünket egy szivacsnak kell elképzelni, ami vizet ugyan nem termel de azt képes megkötni, ennek az egyik eszköze a hialuronsav. Ha megfelelő a bőr vizellátottsága, akkor sima lesz és rugalmas, ha ki van száradva és nem köt meg vizet, akkor elkezdenek a ráncok mélyedni.
 •        A hialuronsav is 25 éves kor után elkezd csökkeni a bőrben, de ennek az esésnek a mértéke még a kollagénnél is nagyobb, így ennek a pótlása is kiemelkedően fontos a szép arcbőr érdekében.hialuronsav csökkenés
 •        A hialuronsav is jobb kapszulában fogyasztva, mert a hialuronsav, egy óriásmulekula, ennek köszönhetően nem tud beszívódni a bőrbe. De ezáltal egy hidrofil réteget képez bőrfelszínen. A bőr alsóbb rétegeihez a ráncok gyökeréhez nem képes egy ilyen óriásmolekula lejutni, csak orálisan, szájon át fogyasztva.
 •        Krémként alkalmazva száraz levegőn ne kenjük a bőrünket hialuronsavval, mert például egy sivatagban, ha kenjük az arcunkat akkor a bőrből fogja kivonni a hialuronsav a vizet nem a levegőből. (mivel ott nincsen)
 • bőr kollagén és hialuronsav szintje
 •        A hialuronsav krémek csak a felszíni finom ráncok kezelésére alkalmasak, míg a mélyebb ráncok korrekciójához hialuronsavas injekció és hialuronsav tartalmú étrend-kiegészítők szükségesek.
 •        Kevesen tudják de a hialuronsav a fül-orr-gégészet szinte minden területén alkalmazható, a nyálkahártyákra kifejtett kedvező hatása miatt. Hatásának alapja, hogy nedvesíti a nyálkahártyát, javítva annak funkcióit, segíti a szennyező anyagok ürülését, csökkenti a krónikus gyulladást, mindemellett támogatja a nyálkahártya regenerálódását.
 •        Tudtad, hogy a hialuronsavat régebben állatmaradékokból nyerték ki, mint kakastaréj vagy tonhalszem. Ma már szerencsére fermentációs technikákkal, hialuronsav baktériumokkal tenyészthető ki.
 •    Táplálkozásoddal is segítheted a hialuronsav szinted megóvását: a hialuronsav kiváló forrása a hús- és a csontleves, a kocsonya, de a citrusfélék, a káposzta, a vörös gyümölcsök, az édesburgonya, a banán, sőt a vörösbor is nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat.

 

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape logo
Vásároljon ma akár 1000Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Collagen C [kollagén + hialuronsav] (100 kapszula)

Prémium minőségű kollagén, C-vitaminnal és hialuronsavval
4990 Ft
3990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

×
Kérlek kedveld oldalunkat!