Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Panda Nutrition

Pyruvate + CLA vásárlói tapasztalatok

Zsírégető
pyruvat tapasztalatok

Ha a cím hallatán úgy gondolod, hogy a Panda Nutrition új terméke a Pyruvate egy csodaszer, akkor el kell, hogy keserítselek. Nem az– bár elég közel áll hozzá :)

Régóta hiszem, hogy rengeteg dologból sokkal jobbat lehet kihozni a megfelelő körülmények megteremtésével, legyen az hobbi, sport, vagy az élet bármely területét érintő dolog. Állítólag minden alkalom jó alkalom, de mi lehetne a legideálisabb, ha nem a mostani helyzet?  Karantén fogságom ideje alatt is folyik tovább az élet – úgy, ahogy – de szeretném a jót is meglátni ebben a feje tetejére állított állapotban. Mindenki másképp viseli ezt el. Van, aki egész nap a konyhában sürög, van, aki egész nap az udvaron tesz-vesz és még sorolhatnám. Én sportolok. Eddig is fontos volt ez számomra, de most extra szabadidőt is tudok ráfordítani. Sőt, mivel van időm, így jobban odafigyelek arra is, hogy mit –és mennyit eszek. Ez az életvitel a SimFit-ben található kalcium-pyruvattal egy olyan kombó, amivel a látvány nálam már 40 nap után jelentkezett :) (március eleje óta vagyok karanténban, kisebb megszakításokkal, azóta legalább 2* annyit sportolok, mint átlagosan szoktam)

De mi is az a Kalcium-pyruvat? Egy olyan természetes hatóanyagú zsírégető, aminek a savját (pyruvat sav) maga az emberi szervezet is előállítja. Teljesen ártalmatlan, viszont nagy előnye a koffeinnel és taurinnal szemben, hogy termogenikusságából adódóan nincsen hatással a vérnyomásra. Bevitelével a szervezet akkor is zsírt éget, amikor éppen nem vagyunk kitéve fizikai terhelésnek. Képzeljétek el, hogy akkor sportolás mellett ez mennyire hatékony akkor! Emellett látványos is – rajtam, több mint egy hónap után vették észre a változást, pozitív értelemben, mondhatni csodát tett velem. :) Ennek is imádom a szuper nagy kiszerelését (majdnem 2 hónapra elegendő egy doboz) és azt, hogy az éhségérzetet is csökkenti. Fontos megint megjegyeznem, hogy egy étrend kiegészítő nem helyettesítheti a helyes táplálkozást és életmódot. Tehát a SlimFit Pyruvate + CLA nem csodaszer – de Te azzá tehet.

Szöllősi Bernadett - költő

https://www.facebook.com/betty.grape

Hozzászólások

Új hozzászólás

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS